Türkçe
TRY

Stile Uygun Söz Yüzüğü Seçimi Nasıl Yapılır?

Çiftlerin kendi aralarında ya da ailelerin katılımı ile yapılacak olan tören sırasında taktıkları söz yüzüğü modelleri değişen tasarımlara sahip olarak sizlere sunulur. Kimi zamanda altın kimi zaman gümüş renginde hazırlanan söz yüzüklerinde taşlar ile süslenen farklı modelleri de görebilirsiniz. Söz yüzüğü seçimlerinde beğeninize hitap eden tercihlerden yararlanabilirsiniz. İsim yazılı, taşlı, simli gibi değişen modellerde kalınlık yönünden de değişen birçok farklı tasarımı bulabilirsiniz.

Söz Yüzüğü Seçiminin Püf Noktaları

Söz yüzüğü seçiminizi yaparak kendine özgü olan ilgi çekici tasarımdan da en iyi şekilde faydalanabilirsiniz. Yenilenen tasarım modelleri trend olan seçimlere yer açarken dilerseniz vintage özelliğe sahip olan modelleri de tercih edebilirsiniz. Bu noktada stilinizi göz önünde bulundurmanız yeterlidir.

Çiftler arasında verilen sözün sembolü olan söz yüzükleri aynı zamanda tasarımı ile stile uygun olmasından dolayı kullanım ayrıcalığını kazandırır. Sportif, klasik ve modern olarak farklı şekillerden hazırlanmakta olan söz yüzüğü modelleri arasından seçiminizi yaparak sevdiğiniz ile birbirinize verdiğiniz sözün sembolik anlamını oluşturabilirsiniz.

Evlilik yolunda atılacak olan ilk adım verilen sözler ile başlar. Bu aşamada birbirini seven çiftler arasında söz yüzüğü takılarak sembolik bir tercihten yararlanılır. Kimi zaman çiftlerin kendi aralarında taktıkları söz yüzükleri bazen de çiftlerin ailelerin tanışması sonrasında isteme töreni sonrasında da takılmaktadır.

Söz yüzüğü model seçimlerinde değişen onlarca farklı tasarım yer almaktadır. Bu tasarım modelleri arasında tarzınıza uygun olan model seçimini yapmanız ise son derece önemlidir. Beğeninize ve stilinize uygun özellikleri sunmayan söz yüzüğü kullanımda sıkıntı yaşamanıza sebep olabilir. Giyim tarzını ile ya da stiliniz ile uyumsuz olan söz yüzüğü nedeni ile sorun yaşamamak için her an yanınızda olacak olan yüzüğün modeline dikkat etmeniz önerilir.

Klasik tasarım özelliklerine sahip olmak ile beraber son derece şık ve dikkat çeken modellerin yanı sıra sadeliği ile ilgi çeken son derece zarif tasarıma sahip tasarımlarda bulunmaktadır. Kimi zamanda taşlı olarak hazırlanan modellerde kadınların kullanımına uygun olarak simli olan tasarım seçimleri de hazırlanmaktadır. Kadın ve erkek yüzük tasarımları benzer olmak ile beraber birebir aynı model olmayabilir. Kadın söz yüzüğü taşlı olurken aynı tasarım özelliğine sahip olan erkek yüzüğü ise sade olarak hazırlanmaktadır. Böylelikle kadın ve erkek arasında değişen stil farklılığının da büyük ölçüde aşılması da tasarımlardaki detaylar ile mümkün olmaktadır.

Tarzınıza uygun olan söz yüzüğü seçiminizde klasik ya da modern uygulama özelliklerinin yanı sıra dilerseniz vintage tasarım çalışmalarından da yararlanabilirsiniz. Geçmişin etkisini sunan ve tasarım olarak nostaljik olan model seçimlerini de tercih ederek sevdiğiniz ile birlikteliğinize ilk adımı vintage yüzükler ile atabilirsiniz.

Gümüş Söz Yüzüğü Çeşitleri Nelerdir?

Son zamanlarda değişen model tasarımları kadar söz yüzüğü seçimlerinde üretim maddesinin de farklı çalışmalara yer verilmektedir. Söz yüzüğü model seçimlerinde son yıllardan en çok beğenilen ve satın alınanlardan birisi ise gümüş madeniyle üretimi yapılan tasarımlardır.

İnce ya da kalın birçok farklı model seçimi ile hazırlanmakta olan gümüş söz yüzüğü tasarımlarda kare olarak da tasarlanmakta olan modelleri görebilirsiniz. Birbirinden şık ve son derece estetik duran modellerde seçimlerinizi kolaylıkla yaparak sevdiğiniz ile beraber aynı modeli kullanmanın da ayrıcalığına sahip olabilirsiniz.

Gümüş söz yüzüğü denilince her ne kadar ilk etapta sportif tasarımlar akla gelse de günümüzde gümüş söz yüzüğü tasarımlarında yer alan modeller ile kimi zaman ışıltısı ile kimi zaman ise klasik model seçimleri ile de yer almaktadır.

Gümüş tasarım yüzük modellerin bu denli fazla olmasının sebeplerinden biri geniş model seçimine de yer açmasıdır. Ayrıca altın ya da pırlanta modellere göre daha uygun fiyat seçeneği ile satışa sunulması da gümüş söz yüzüklerini kendi aralarında takmak isteyen çiftler için ideal bir seçimdir.

Gümüş söz yüzüğü model tasarımları içinden tercihinizi yaparken sevdiğinizin fikirlerini de almanız ve beraber bir karar vermeniz de gerekir. Bu sebeple, alımlarınızda birlikte karar vermeniz önerilir. Böylelikle sevdiğiniz kişi ile bir ömür boyu en anlamlı şekilde kullanabileceğiniz değerli mücevherlere sahip olabilmenin mutluluğunu hissedebilirsiniz. Söz yüzüğü alımı ile beraber sevdiğiniz ile yeni bir başlangıç da yapabilirsiniz.