Türkçe
USD

Söz Yüzüğü Nedir? Modelleri Nelerdir?

Söz Yüzüğü Nedir? Modelleri Nelerdir?

Söz yüzüğü evliliğe gidecek olan yolda ilk adımı temsil eden bir yüzüktür. Çiftler birbirlerine duydukları sevgi, güven ve sadakatin sonucunda yuva kurup hayatlarını birleştirmek isterler. Evlilik teklifinde erkekler tek taş yüzük modellerini tercih ederler. Evlilik teklifinden sonra alınan gün kararı ile aileler arasında yapılan küçük bir söz ile çiftler birbirlerine söz verirler ve söz yüzükleri aile büyüğü tarafından takılır. Çiftlerin parmaklarına takılan bu yüzük ise söz yüzüğü olarak geçmektedir.

Bazı insanlar söz gününü ve nişan gününü birlikte yapmayı tercih edebilirler. Nişan günü de olsa, söz günü de olsa çiftlerin parmağına aynı yüzük takılmaktadır. Bilmeyen insanların kafasında soru işaretine yol açan bu durumu biz sizler için söylemiş olalım. Söz günü daha çok evde ve yakın aile bireyleri arasında gerçekleşen bir durumdur. Nişan ise kız tarafının kendi vermiş olduğu karar doğrultusunda daha eğlenceli ve daha kalabalık bir kutlama davetidir. Söz günü ve nişan gününde aile bireyleri geline veya damada hediye olarak takı takabilirler fakat sağ yüzük parmağına takılan söz yüzüğü alyans modeli değişmemektedir. Evlendikten sonra tercihen çıkartabilirsiniz. Takıp kullanmaya devam da edebilirsiniz.

Gümüş söz yüzüğü modelleri fiyat performans açısından birçok çiftimizin tercih ettiği ürün arasında yer almaktadır. Söz yüzüğü gümüş modellerine geçmeden önce söz yüzüğü ve nişan yüzüğü arasındaki fark nedir? Kısaca sizlere bahsetmek istiyoruz. Yukarıda da bahsettiğim gibi söz yüzüğü, nişan yüzüğü farkı diye bir şey aslında yoktur. İkisi de özel bir davet kutlaması olarak kutlanır fakat alyans olarak söz yüzüğünün söz gününde takılması uygun görülür. Söz yüzüğü ve alyans farkı diye bir kavramda yoktur. Birçok insan farklı yüzük algısı ile bu duruma yaklaştığı için farklı modeller tercih ederek yanlış yüzük çeşitlerine eğim gösterebilmektedir. Söz yüzüğünün bir adı zaten alyans olarak da bilinmektedir. Peki bu söz yüzüğü modelleri nelerdir?

Gümüş Söz Yüzüğü Modelleri

Söz merasimlerinin vazgeçilmez sembolü olan gümüş söz yüzüğü modellerimize sizler için ayrıntılı bir şekilde değinmeye çalışacağız. Bir diğer adıyla alyans söz yüzüğü olarak da bilinen söz yüzükleri model ve çeşit olarak oldukça zenginlik göstermektedir. Çiftlerin birbirlerine verdikleri sözü simgeleyen bu nadide parçalar bir ömür boyu çiftlerimizin parmaklarında aşklarını simgeleyen en özel parça haline gelmektedir. Söz ve nişan arasındaki farkı az önce yukarıda sizler için anlatmıştık. Gümüş söz yüzüğü modelleri kadın ve erkek söz yüzüğü olarak kendi içinde de ayrışabilmektedir.

Erkekler daha çok sade ve gösterişsiz modelleri tercih ettiğinden dolayı erkek modelleri söz yüzüklerinde değişiklik gösterebilmektedir. Kadın söz yüzüğü modelleri ise daha taşlı veya gösterişli modellerden oluşmaktadır. Görünüşleri ne kadar farklı olursa olsun ikili uyum halinde set şeklinde satışa sunulmaktadır. Birbirini tamamlayan gelinlik ve damatlık gibi düşünebilirsiniz aslında bu durumu. Farklı ama uyum konusunda mükemmel bir görünüm. Söz veya nişan töreninde bazı çiftler 14 ayar söz yüzüğü tercih edebilmektedir. Eylül Alyans olarak bizim bütün ürünlerimiz 925 ayar gerçek gümüştür. 14 ayar altın söz yüzüğü tercih etmeyen kişilerin 925 ayar söz yüzüğü olarak tercih ettiği başta gelen web siteleri arasında yer almaktayız. Birbirinden farklı model çeşitlerimiz ile çeşitlilik yarattığımız için her zevke uygun model ürünlerimiz bulunmaktadır. Model farklılıklarının yanında ince söz yüzüğü ve kalın söz yüzüğü olarak da modellerimiz kendi içinde ayrışmaktadır. Seçmiş olduğunuz model ürününe göre yüzüklerin inceliği veya kalınlığı ayarlanabilmektedir.

Bazı çiftlerimiz söz yüzüğü altın görünümlü olsun istediği için altın kaplama gümüş modellerimizi tercih edebilmektedir. Gerçek altın görünümü elde etmek isteyen çiftlerimizin en çok kullandığı model ürünleri arasında altın kaplama söz yüzüğü modelleri bulunmaktadır.

Altın Kaplama Gümüş Söz Yüzüğü

Altın kaplama gümüş söz yüzüğü model ürünlerimiz birbirinden farklı çeşitte olup her zevke hitap edebilecek tarzda bir üretime sahiptir. Modellerimiz 925 ayar gerçek gümüştür. Eylül Alyans olarak altın görünüm seven çiftlerimiz için en iyilerini tasarlamaya çalıştık. Altın kaplama gümüş söz yüzükleri arasında gösterişli modellerin yanı sıra sade söz yüzüğü modellerimizde bulunmaktadır. Çiftler arasında ki model tercihlerinde aynı ürün konusunda kararsızlık yaşansa dahi her şeyin çözümünü sizler için sunuyoruz. Altın kaplama gümüş söz yüzüğünüzü altın tektaş yüzükler ile de çok güzel bir şekilde kombin yaparak kullanabilirsiniz.

Beyaz Altın Gümüş Söz Yüzüğü

Beyaz altın gümüş söz yüzüğü altın görünüm sevmeyen çiftlerimiz için tam anlamıyla bir kurtarıcı parça diyebiliriz. Beyaz altın olarak satışa sunmuş olduğumuz model ürünlerimiz arasında erkek tarafının sıklıkla tercih edebileceği mat ve sade modeller bulunmaktadır. Beyaz altın gümüş söz yüzüğü modelleri çeşitlilik konusunda herhangi bir kısıtlamaya tabi değildir. Beyaz altın gümüş söz yüzükleri çok fazla gündelik hayatta takı kullanmayan kişilerin tercih edebileceği ve kullanım açısından oldukça rahatlık sağlayabilecek bir üründür. Hep alyanslardan söz yüzüklerinden bahsediyoruz fakat tektaş söz yüzüğü tercih eden çiftlerimizde bulunuyor. Bu tamamen çiftlerin kendi arasında vermiş olduğu karara bağlı olarak değişkenlik gösterebilen bir durumdur.

Söz Yüzüğü Modelleri Neye Göre Seçilmelidir?

Söz yüzükleri rengi ve modeli ne olursa olsun sizin parmak şeklinize ve tabi ki de zevkinize göre tercih edeceğiniz bir yüzük olmalıdır. Uzun yıllar parmağınızda taşıyacağınız bu yüzük modelini çiftiniz ile birlikte karar vererek almanız ise daha sağlıklı bir tercih olacaktır. Tek başına verilmiş olan kararlarda ilerleyen dönemlerde erkeklerin söz yüzüklerini pekte taktığını söyleyemeyiz. Bu yüzden erkek arkadaşınızın zevkini de göz önünde bulundurarak bir tercihte bulunmalısınız. Birlikte alınmış kararlarda her zaman sonuç, mutluluktur. Kadın ve erkek modellerimiz her parmağa ve her zevke hitap edebilecek tarzda tasarlanmıştır. Çiftlerimiz söz yüzüğü tercih etmeden önce muhakkak sağ yüzük parmak ölçülerini almaları gerekmektedir. Almış olduğunuz parmak ölçüleri sayesinde parmağınıza en uygun olan yüzük modelini seçerek uzun süreli kullanabilirsiniz. Parmak ölçüsünü almak ve o ölçüye uygun bir modeli seçmek çok önemlidir. Bir zaman sonra parmağımıza yüzükler dar veya bol gelmeye başlayabilir. Bu gibi bir durum yaşandığı takdirde yüzüklerinizi tekrar yaptırabilirsiniz. Uzun vadeli kullanım açısından parmağınıza ne çok dar ne çok bol bir yüzük olması gerekir. Parmağınızı rahatsız etmeyecek kıvamda bir yüzük tercih ettiğinizde söz yüzüğünüzü evlendikten sonra sol elin yüzük parmağına da takıp kullanabilirsiniz.

Gümüş Söz Yüzüğü Fiyatları Nedir?

Gümüş söz yüzüğünün ne olduğunu, hangi durumlarda hangi modellerin tercih edildiğini ve neye göre seçilmesi gerektiğine sizler için değindik. Bir diğer merak edilen konu ise gümüş söz yüzüğü fiyatları. Peki nedir bu gümüş söz yüzüğü fiyatları? Hangi durumlarda fiyatlar değişiklik gösterir? Bize en çok gelen sorulardan biri olan, söz yüzüğü ne kadar? Sorusunu sizler için detaylı bir şekilde anlatacağız.

Gümüş söz yüzüğü fiyatlarını birden fazla durum etkileyebilmektedir. Özellikle kadın ve erkek modellerinde yüzüğün tek tercih edilmesi durumunda fiyatlarda model ve çeşit farklılıkları oluştuğundan dolayı farklı fiyatlar ile karşılaşabilmeniz oldukça mümkündür. 925 ayar gerçek gümüş olan model ürünlerimizi sizler için en uygun fiyatlar ile satışa sunmak içi özen gösteriyoruz. Her sene değişen ve yenilenen tasarım modellerimiz ile fiyatlarımızda inişler veya çıkışlar yaşanabilmektedir. Kadınların daha çok gösterişli modelleri tercih etmesinden dolayı fiyatlar düz ve sade modellere göre biraz daha yüksek olabiliyor. Ama bunlar gözünüzü korkutacak rakamlar değiller. Altın görünüm seven kadınlarımız için gümüş söz yüzüklerimizin taş eklemesi yoğun olduğundan dolayı bu modeller de diğer çeşitlere göre de fiyat farkı oluşabilmektedir. Erkek söz yüzüğü altın görünümlü yüzüklerimiz ise daha sade ve düz olduğu için kadın modellerimize nazaran biraz daha düşük fiyat farkı oluşabiliyor.

Gümüş söz yüzüğünün fiyatını etkileyen en önemli faktörlerden birisi; modelidir. Bir model ne kadar gösterişli ve taşı yoğun ise fiyatı da o ürünün performans kalitesine göre değişebilmektedir. Rose kaplama söz yüzüğü, siyah söz yüzüğü gibi farklı model ürünlerini de tercih eden çiftlerimiz bulunmaktadır. Ürünün rengiyle birlikte model tasarımı da söz yüzüklerini etkileyen en önemli unsurlar arasındadır. Çift olarak takım halinde alacağınız ürün modelleri her zaman daha avantajlı olacaktır. İkili uyum halinde satışa sunduğumuz çift söz yüzüğü modellerimiz hakkında detaylı bilgi almak için sitemize sizleri bekliyoruz. Birbirinden farklı ve özel tasarım ürünlerimiz ile Eylül Alyans olarak her zaman yenilik yaratmaya ve sizi mutlu etmeye devam edeceğiz.