Türkçe
TRY

Söz Yüzüğü Modelleri Nasıl Olmalı

Evlilik öncesi çiftlerin en önemli heyecanlarından olan söz yüzüğü modelleri çiftler arasında oldukca yoğun bir zaman alan kısımdır. Söz yüzüğü modelleri çiftlerin günlük kullanılacağı bir model olması sebebiyle rahat ve parmaklarını rahatsız etmemesi söz yüzüğü modellerinde oldukca önemli bir kriterdir... bir çok çift söz yüzüğü modeli seçerken geniş alyans tercih ederken aynı oradan birçok çiftimiz ise bu tercihini daha ince söz yüzüğü modellerinden yana kullanmaktadır.

 

Söz yüzüğü modelleri tercihinde geçmişten bugüne kadar en çok tercih edilen söz yüzüğü modeli anne yüzüğü diye tabir edilen klasik söz yüzüğü modelleri olmuştur. ilk kullanımda çok rahat bir söz yüzüğü olan klasik gümüş alyans söz yüzükleri hemde elde rahatlığı ile vede uzun ömürlü kullanımı sebebiyle bu trendi sürdürmeye oldukca kararlı bir söz yüzüğü modeli olduğunu kanıtlamıştır.

Firmamız son dönemlerde genişlettiği ürün yelpazesinde klasik söz yüzüğü modelleri yanı sıra daha özel modellerle çiftlerimizin tercihini değiştirmeye söz yüzüğü modellerine yenilik getirmeye devam etmeyi sürdürmektedir.