Türkçe
TRY

Söz ve Nişan Gününe Özel Hangi Gümüş Alyans Modelleri Tercih Edilmeli?

 

Alyans, birbirini seven ve hayatlarını birleştirmek isteyen çiftlerimizin kullandığı ömürlük bir yüzük türüdür. Alyanslar çok eski zamanlardan günümüze kadar gelmeyi başarmış ve trend halini almıştır. Trend olarak geçmişten bu günümüze kadar kullanılan bir aksesuarın ne denli şekiller değiştirerek geldiğini düşünmek çokta zor değil aslında. Bu yazımızda gümüş alyans modelleri hakkında detaylı bilgiler vereceğiz. Alyans modelleri size sayamayacağımız kadar çok fazla çeşitlilik sunmaktadır. Özel anınızı taçlandıracak olan harika model ürünlerimiz ile nişan veya söz gününüzde sizleri mutlu etmek için özenle çalışıyoruz. Birçok farklı çeşit avantajı ile her zevke uygun modellerle rahatça seçim yapabilmenize imkan sağlıyoruz. Bu yazımızda size Eylül Alyans’a ait olan gümüş alyans modelleri nelerdir ve özellikleri nelerdir? Kısaca değineceğiz.

Gümüş Söz Yüzükleri Modelleri

Alyans modellerimiz arasında bulunan gümüş söz yüzükleri 925 ayar gerçek gümüştür. Eylül Alyans kalitesi ile bütün ürünlerimizin işçiliği ve tasarımı konusunda her zaman hassas davranmaya özen gösteriyoruz. Gümüş söz yüzüklerimizi söz gününüzde veya nişan gününüzde tercih edebilirsiniz. Söz ve nişanı tek bir kutlama da birleştiren gelin adaylarımızın kafasında tek bir soru işareti onları rahatsız ediyor. İki kutlama içinde farklı yüzüğün takılıp takılmayacağı. Bunun için endişelenmenize gerek yok. Çünkü söz gününde de olsa nişan gününde de olsa parmağa takılan yüzük geri çıkarılmıyor. Aile büyükleriniz tarafından sizlere hediyeler, takılar takılabilir. Siz farklı kutlama yapıyor olsanız bile alyans tektir ve istediğiniz özel günde kullanmaya ve parmağınızda taşımaya devam edebilirsiniz.

Gümüş söz yüzüklerinde her zevke hitap eden modellerimiz bulunmaktadır. Çift olarak kendinize en uygun modeli bulup aşkınızın simgesi haline gelen alyansınızı parmağından çıkarmak istemeyeceksiniz.

Klasik Gümüş Alyans Modelleri

Klasik gümüş alyans modellerimiz sadeliği ve kibarlığı seven kişiler için en uygun ürün modellerimiz arasında yer almaktadır. Gümüş alyans modelleri denildiği zaman ilk akla gelen renk beyaz gümüş oluyor. Nasıl ki kuyumcularda beyaz altın, sarı altın gibi model ürünleri bulunuyor, gümüş alyans modellerinde de bu durum böyledir. Hatta beyaz gümüşün yanı sıra rose kaplama ürün modellerimiz de bulunmaktadır. Klasik gümüş alyans modellerinde erkek adaylarımız taş işlemeli ürün modellerini tercih etmediği için ikili uyum halinde satılan alyanslarımız bulunmaktadır. Klasik gümüş alyans modellerimiz arasında klasik kesimler olduğu kadar tasarım olarak daha farklı dikkatinizi çekecek modellerimizde yer almaktadır.

Gümüş El İşi Alyans Modelleri

Gümüş el işi alyans modelleri çiftlerimizin en çok tercih ettiği ürün modelleri arasında yer almaktadır. El işi alyans modellerinde ürünlerimiz özel olarak tasarlanmaktadır. Çiftiniz ile birlikte seçmiş olduğunuz ürün modelini beğendikten sonra ne tarz bir el işi tasarımı istiyorsanız biz sizin istemiş olduğunuz şekilde alyanslarınızı tasarlayıp sizlere teslim ediyoruz. Gümüş alyans modelleri arasında bulunan el işi alyanslarımız taşlı, desenli ve renk farklılıkları ile sizleri büyüleyebilir. El işi alyans modelleri arasında dikkatinizi çekecek bir çok çeşit bulunmaktadır. Tarzınızı yansıtacak en güzel parçayı bu modellerimiz arasından bulabilirsiniz.

Gümüş İsimli Alyans Modelleri

Alyans konusunda fark yaratmaya devam ediyoruz. Gümüş isimli alyans modelleri ile alyansınızın üzerinde sevdiğinizin ismini parmağınızda taşıyabilirsiniz. Alyansın isimlisi mi olur? Demeyin. Eylül Alyans sizler için her şeyi düşünüyor ve özel günlerinizi taçlandırıyor.

Diğer modellerimiz arasından ayrılan isimli alyanslarımızı istediğiniz model ürününe göre yaptırabilirsiniz. İsim yazdırmak istemiyorsanız, dilediğiniz başka güzel sözleri veya sadece baş harfinizi yazdırabilirsiniz. İsimden ziyade model olarakta farklı desenleri mevcut olan isimli alyans modellerimiz normal alyanslardan oldukça farklı bir görünüm sağlamaktadır. Klasikten hoşlanmayan ve farklılığı seven çiftlerimiz için tavsiye edebileceğimiz bir ürün modelidir.

Nişan Yüzüğü Modelleri

Bu model ürünlerimiz gümüş alyans modelleri arasında yine en çok talep gören modellerimiz arasındadır. Nişan yüzüğü modelleri birçok çeşitten oluşmaktadır. Nişan yüzüğü seçerken öncelikle kararsızlık yaşayabilirsiniz, bu çok normaldir. Yaşayacağınız kararsızlığı en aza indirgemek adına sizlere birkaç ipucu vereceğiz. Nişan yüzüğü seçerken öncelikle tek taraflı düşünmeyin ve alışverişe çiftini ile birlikte gidin. Tek yapılan alışverişin sonuçları genellikle tatsız bitebiliyor. Damat adayları yüzük konusunda çok bilgili olmayabilirler. Dolayısıyla yüzük seçimini yapmadan önce birkaç bilgi araştırması yapmak sizin alışveriş esnasında kararsızlığını kırmanıza yardımcı olacaktır. Karşılıklı bakarak ve beğenerek istediğiniz modele karar verdikten sonra gerisi kolay. Damat adayları bir süre sonra yüzük takmak istemiyorlar. Bunun önüne geçebilmek için ilk seçimi ona bırakırsanız ne tarz modelleri tercih ettiğini önceden görmüş olursunuz. Gümüş alyans modelleri parmağınızın ölçüsüne ve yapısına göre tercih edilmesi gereken bir yüzüktür.

Parmaklarınızın ve ellerinizin yapısına en uygun model ürünlerini nasıl ayırt edebilirsiniz? İnce ve uzun parmaklara sahipseniz size önereceğimiz en uygun model orta halka modellerdir. Damat adaylarımız biraz daha kalın halka model ürünlerini tercih edebiliyorlar. Bu gibi durumlarda ise hem ince hem de kalın olarak ikili çift ürünleri ile kombin yapabilirsiniz. Eğer parmaklarınızın kısa ve daha toplu bir yapıya sahip ise orta kesim halka veya ince kesim halka modeller daha zarif bir görüntü sağlayacaktır. Bu modellerimize ek olarak taş eklemeli ürünleri de tercih edebilirsiniz. Gösterişi seven ve şıklığa önem veren bir kişiliğe sahip iseniz tamtur gümüş alyans modelleri de en doğru tercih olacaktır. Tek sıra veya çift sıra olarakta tamtur alyans modelleri bulunmaktadır. Tamtur alyanslarımız da ne tarz eklemeli taş modeli seviyorsanız o model taş modellerini de tercih edebilirsiniz. Sevgiyle kalın.