Türkçe
TRY

Mini Setler ve Modellerimiz

 

Eylül Alyans olarak ürünlerimiz de her zaman titizliği ve hassasiyeti ön planda tuttuk. Biz bu titizlik ve hassasiyet sayesinde ise sizleri her zaman mutlu etmeyi başardık. Tek hedeflediğimiz sizlerin yüzünüzdeki mutluluk. Çiftlerimizin ve kadınlarımızın her zaman ürünlerimiz ile mutlu olması ve şıklığa kavuşmaları için özenle çalışıyoruz ve üretmeye devam ediyoruz.

Mini setler başlığı altındaki ürün modellerimize hala göz gezdirip incelemediysen bu yazımızdan sonra muhakkak ürünlerimize göz atacağınıza eminiz. Peki nedir bu mini setler? Hangi model ürünlerimiz ile satışını gerçekleştiriyoruz? Hepsini siz değerli okurlarımız ile paylaşacağız. Birçok ürüne ev sahipliği yaptığımız için düşündük ve dedik ki ürünlerimizi bir set halinde müşterilerimiz ile neden buluşturmuyoruz? Bu düşüncenin bize vermiş olduğu hareket ve enerji ile sizler için en güzel modellerimizi bir arada farklı konseptler ile birleştirdik. Her yaştan, her zevke hitap edecek şekilde düzenleyip mini setlerimizi oluşturduk. Peki bu mini setlerin içinde hangi başlıklar yer alıyor?

  • Gümüş Baget Mini Setler
  • Elmas Montör Gümüş Mini Setler
  • Pırlanta Modeli Gümüş Mini Setler

 

Bu üç madde altında bir çok farklı modeli sizler için bir arada topladık. Biz düşündük, tasarladık ve yaptık. Sizden ise geriye kalan tek şey kendi zevkinize en uygun olan modeli beğenmek ve satın almak. Hangi tarz modelleri seviyorsunuz? Hangi kesim yüzük ve küpelerden hoşlanırsınız? Bu soruları kendi içinizde cevapladıktan sonra ürün görsellerimizi web sitemizde inceledikten sonra kararınızı kısa sürede vereceğinize eminiz. Ürünlerimiz 925 ayar gerçek gümüş tasarımlı ürünlerdir. Eylül Alyans kalitesi ile güvenle hiç bir tereddüt yaşamadan alışverişinizi rahatça gerçekleştirebilirsiniz.

En çok tercih edilen model ürünlerimiz arasında pırlanta modeli gümüş mini setler tercih ediliyor. Ama söylediğimiz gibi bu aşk tamamen zevk işi. Kendiniz için olmasa bile sevdiğiniz birisine de hediye olarak tercih edebileceğiniz ürünlerimiz ile mutluluğu vaad etmeye devam ediyoruz.

Mini setlerin içinde neler yer alıyor diye soracak olursanız; kolye, küpe ve yüzük kombini ile tam takım bir mini set olan ürünlerimizle sizleri buluşturuyoruz. Bu kolye, küpe ve yüzük kombinlerimiz her kategori için farklı takım halindedir. Baget mini setler farklı bir başlık altında farklı bir kombin parçadır. Yukarıda yazmış olduğumuz üç başlık altındaki ürünlerimizi incelerseniz zaten fark edeceksiniz. Mini set halinde olan bu özel parçalarımız tek halde de satılmaktadır. Siz tek tek uğraşmayın diye biz sadece ürünlerimize bir hava katmak istedik ve sizler için bir arada topladık. Şık bir kıyafet ile dışarı çıkacağınız vakit veya bir buluşmaya davetli olduğunuzda takım halinde ürünlerimizle adeta bir yıldız gibi parlayacaksınız. Ürünlerimiz yıldız olmaya hazır. Peki siz ürünlerimiz ile parlamaya hazır mısınız?

Pırlanta modeli gümüş mini set parçalarımız gerçek pırlanta değildir. Fakat adeta gerçek bir pırlanta edasında uygun fiyatlar ile şıklığı ve zarafeti sizlere sunuyorlar. Takı takmayı seven, aksesuarım olmadan kendimi boş hissediyorum diyen kadınlarımız için mini setlerimiz çok doğru bir tercih olacaktır. Ürün fiyatlarımız tek parça halinde değildir. Mini set halinde satışını gerçekleştirdiğimiz için parçalarımız tam takım fiyatı üzerinden satılmaktadır. Ayrıca da belirtmek isteriz ki, ürünlerimiz de taksit avantajları da bulunmaktadır. Sağlamış olduğumuz taksit imkanı ile de müşterilerimiz zorlanmadan mini setlerimize sahip olabilmektedirler.

Ürün modellerimiz kesim ve çeşit olarak birbirlerinden farklı olsalar bile renk avantajını sizlere sunuyoruz. Altın kaplama, beyaz kaplama, rose kaplama olarak gümüş mini setler halinde satışını gerçekleştirdiğimiz ürünlerimize istediğiniz renk seçeneği ile sahip olabilmeniz çok mümkün.

Ürünlerimizin en önemli bir diğer özelliği ise, özel günlerinizde sizleri yalnız bırakmıyor oluşu. Nasıl yani? Dediğinizi duyar gibiyim. Söz, nişan, kına, düğün gibi özel günlerde de ürünlerimizi kullanıp bir yıldız gibi parlayabilirsiniz. Pırlanta modeli gümüş mini setler bu özel günlerde oldukça fazla tercih ediliyor. Çünkü özel günlerde gösterişli parçalar tercih ediliyor. Baget mini set modellerimiz de oldukça bu konuda iddialı diyebiliriz. En özel parçamızdan henüz sizlere hiç bahsetmedim. Elmas montör gümüş mini setler. Bu ürünümüzü anlatmalara doyamayız. Eylül Alyans olarak bu mini setimiz nadide parçalarımız arasında yer almaktadır. Baktıkça bile dokunmaya kıyamayacağınız bu ürün modellerimiz en uygun fiyatlarla ve güven kalitesi ile sizler için tasarlandı. 925 ayar gerçek gümüş olan ve birbirinden tarz ürünlerimiz için sizleri şıklığa davet ediyoruz.