Türkçe
TRY

Klasik Gümüş Alyans Tercihi Nasıl Olmalı?

 

Bu yazımızda sizlere nasıl bir alyans modeli seçmeniz gerekiyor ve seçerken nelere dikkat etmeniz gerekiyor bunlara değineceğiz. Doğru bir alyans seçiminin püf noktalarda gizli olduğunu biliyoruz. Binlerce model ve çeşit arasından kendinize ve çiftinize uygun olan alyansı bulabilmek çokta kolay değil. Ama sizler ile paylaşacağımız bilgiler ve minik detaylar sayesinde doğru alyansı bulabileceğinizi düşünüyoruz. O zaman başlayalım. Klasik gümüş alyans tercih edeceksiniz ve nelere dikkat etmeniz gerekiyor?

Evlilik aşamasına gelmiş ve birbirini seven çiftlerimizin özellikle sağ yüzük parmaklarında  gördüğümüz o yüzüklere alyans diyoruz. Bu yüzüğümüzün taşıdığı anlam, birlikteliğin sözünü simgelemiş oluyor. Aileler arasında kız isteme gününe söz günü diyoruz. Söz günü bu alyanslar aile büyüğü tarafından takılır ve kurdelesi kesilir. Yüzükler çiftlerimiz sözlendiği için sağ yüzük parmağına takılır. Bir süre sağ yüzük parmağında takılı kalan yüzükler, evlenildikten sonra sol yüzük parmağına takılmaya başlanır. Bu anlattığımız aşama en heyecan verici ve mutluluk verici kısmıydı. Bunun öncesinde ise hangi alyansı tercih edeceğinize karar verme aşaması var. 

Gelin adaylarımız bu konuda oldukça kararsız oldukları için genelde yüzük seçimleri söz gününden bir veya iki gün önce oluyor. Bu durum aslında riskli bir durum. Alyans seçimi yapmadan önce birçok araştırma yapabilmeniz mümkün. Her sene modanın kalbi değişiyor ve haliyle ürün modelleri de değişiyor. Değişen ürün modelleri ne kadar çok farklılık gösterse de vazgeçilmez ürünler birinciliğini korumaya her yıl devam ediyor. Birinciliği korumaya devam eden ürün modellerimiz arasında popülerliğini ortaya koyan ürünlerimiz klasik gümüş alyans modellerimizdir.

Eylül Alyans olarak ürünlerimiz 925 ayar gerçek gümüş olarak üretilmektedir. Sizlerin mutluluğu için titizlikle çalışıyoruz ve üretmeye devam ediyoruz. Alyans seçiminde öncelikle sizin ve çiftinizin beğendiği model olması çok önemli. Bu yüzden ikiniz için zevklerinizin uyuştuğu bir modele yönelmeniz daha doğru olacaktır. Ama uyuşamadığınız noktada ise çiftlerimiz için başka bir alternatif seçeneğimiz de var. İkili set halinde satılan takım modellerimiz erkek arkadaşınız için farklı sizin için farklı olabiliyor. Yani uyum halinde olup kendi içinde farklı tasarım modelleri ile satışa sunuluyor.

Damat adayları yüzük konusunda biraz daha gösterişten uzak, sade ve boyut olarak geniş yüzükler tercih edebiliyorlar. Bu durum ise gelin adaylarımızın hiç hoşuna gitmiyor. Bu anlaşmazlığı ortadan kaldırabilmek adına farklı model seçeneklerini sizlere sunuyoruz. Gümüş alyans modellerimiz üzerinde özel tasarım işlemeleri de bulunuyor. İstek ve talebiniz doğrultusunda ise özel tasarım ürün modellerimize de dilerseniz sahip olabilmeniz mümkün. Her milim genişliğinde, her parmağa uygun model üretmeye çalışıyoruz. Erkek ve kadın için farklı milim seçeneklerimiz de mevcuttur. Güzellik ayrıntılarda gizlidir! Çiftiniz ile birlikte beğenerek karar verdikten sonra her ürün doğru tercih olacaktır!

Klasik Gümüş Alyans Renkleri ve Modelleri

Bir diğer sizi aydınlatmak istediğimiz konu ise, gümüş alyanslarımızın renkleri ve modelleri. Doğru ürüne çiftiniz ile birlikte karar verdiniz fakat renk konusunda anlaşamadığınızı düşünelim. Eylül Alyans olarak buna da çözüm üretiyoruz ve üzülmenize izin vermiyoruz. Altın kaplama, siyah kaplama, beyaz gümüş, rose kapmala ve işlemeli olan ürün modellerimiz ile fark ve mutluluk yaratmak için çalışıyoruz.

Klasik gümüş alyans renkleri arasında istediğiniz modelde farklı renk skalası ile sevdiğiniz ile uyum halinde bir yüzük kombinasyonu yapabilirsiniz. Siz rose renk seviyorsunuz, çiftiniz ise gümüş renk seviyor. Bu durumda ise biz tasarımları sizin istek ve talebiniz doğrusultusunda ikili set halinde uyumlu bir biçimde hazırlıyoruz.

Renk konusu dışında bir diğer dikkat çekici detay ise, ürün modelinin tasarımı. Klasik gümüş alyans modelleri genellikle çok fazla gösterişli olmayan biraz daha sadeliği ön planda tutan ürünlerimiz arasındadır. Klasik gümüş alyans denince aklınıza ne tarz yüzük modelleri geliyor bilemiyoruz ama Eylül Alyans web sitemize tıklayarak ürün modellerimiz hakkında detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz. Bu doğrultuda da kendinize uygun modeli seçme konusunda fikir sahibi olursunuz.

Baktığınızda göreceğiniz ürün modellerimiz arasında örneğin; sadece ortası kaplama olan, simli bombeli alyans, tarak desenli alyans, mat alyans, mat parlak alyans, kristal model alyans vb.. gibi ürün modellerimiz bulunmaktadır. Altın görünüm yaratmasını isteyen birçok kadın müşterimiz bulunmaktadır. 925 ayar klasik gümüş alyans altın kaplama modellerimiz görüntü olarak altın görünümü elde etmeniz için üretilmiştir.  Bunun yanı sıra beyaz altın görünümünü elde etmek için ise beyaz altın kaplama gümüş modellerimizde mevcuttur. Ürün modellerimizde her sene en yeni trendleri takip ederek güncel kalmaya çalışıyoruz. Değişen fiyatlarımız modellerimiz ile doğru orantılı olarak değişmektedir. Her bütçeye uygun ürün çeşitliliğini sağlamaktayız. İndirim fırsatlarımızdan yararlanabilir ve taksit imkanı ile güzel alışverişler yapabilirsiniz. Ürünlerimiz sizlere teslim edilmeden önce özenle hazırlanıyor ve Eylül Alyans’ın özel kutularında sizler için yola çıkıyor. Ürün modellerimizde iade ve değişim mevcuttur. Aşkla kalın.