Türkçe
TRY

Gümüş İsimli Alyans Modelleri Hakkında Bilinmesi Gereken Detaylar

 

Sizler için her yazımızda detaylı bilgiler vererek ürünlerimiz hakkında bilgi sahibi olabilmeniz için aydınlatıcı ve güncel bilgiler sunmaya devam ediyoruz. Birbirinden farklı ürün ve modellere ev sahipliği yapıyoruz. Her ürün çalışmamızın perde arkasında sizler için güzel bir emek verilerek memnun kalabileceğiniz ürün modelleri özenle tasarlanıyor. Gümüş isimli alyans modellerimiz hakkında detaylı bilgiler vererek özel günleriniz için doğru adımlar izlemenize yardımcı olacağız.

Alyans seçiminin kolay olmadığını biliyoruz. Birçok ürün ve model ile karşılaşabileceğiniz alyans modelleri arasında nasıl tercihlerde bulunmalısınız? Bilmeniz gereken detaylar nelerdir? Bu yazımızda size bunları anlatıyor olacağız. Ama bunun öncesinde gelin beraber alyansın geçmişine bir bakalım.

Günümüzde alyans olarak ismini andığımız bu özel yüzükler, geçmişte ilk modellerini Antik Mısır zamanında gösterdiği söylentileri yer alıyor. O zamanlara dayanan bir inanç ile alyansın yuvarlak halkasının taşıdığı sembolik tasarım, sonsuz olan aşkı temsil etmekteymiş. Evlilik yüzüğünü sol yüzük parmağımıza takmamızın altında yatan başka bir inanç ise, kalbe bağlı olan bir damarın olduğu düşünülüyormuş. Fakat bilimsel olarak böyle bir şey söz konusu değildir. Antik Roma zamanına bakacak olursak asıl alyansın ismi oradan gelmektedir. Antik Roma zamanında ise, yüzük gelin adayının babasına verilir ve bu da satın aldığının bir göstergesi olarak kabul edilirmiş.

Geçmişten bugünümüze kadar dayanan alyansın ne kadar değerli ve özel bir parça olduğu aslında inançların hala eskimemesi oluşundan kaynaklıdır. Günümüzde de alyans sadakati, çiftlerin birbirine olan bağlılığını ve aşkını temsil etmektedir. Çiftler birbirlerine karşı beslemiş olduğu sevgi, aşk ve güven duygusunu bir yuva kurarak aile olmak istedikleri zaman, şüphesiz ki alyans devreye giriyor. Alyans evlenmeden önce söz veya nişan gibi özel günlerde çiftlerin sağ yüzük parmağına takılmaktadır. Bu durum genelde aileler arasında küçük bir tören ile gerçekleşir. Model seçimini nasıl yapmalıyım? Sorusunu duyar gibiyim. O halde anlatmaya başlayalım;

Damat adaylarımızın evlilik süresi boyunca takabileceği tek yüzük aksesuar parçası diyebiliriz. Gelin adaylarımız alyans dışında da birçok takı çeşitlerini kullanabilecekleri için daimi bir seçim yapacakları söz konusu olduğundan dolayı kararlarını çiftler birlikte vermelidir. Tek başına alınan kararlarda genellikle damat adayları evlendikten sonra yüzükleri takmamaya başlıyorlar. Bu tabiki de kişisel bir tercih olabilir. Bunun önüne geçilebilmesi için her iki çiftimizin de evlilik  boyunca yüzüklerini takabilmeleri için birlikte gidip ortak bir karar ile alyans seçimini yapmalarını öneriyoruz. Bazı çiftlerimiz isimli modelleri de tercih edebiliyorlar. Birçok çiftimizin beğenerek kullanıp tercih ettiği gümüş isimli alyans ürün modellerimiz hakkında da sizleri bilgilendireceğiz.

Gümüş İsimli Alyans Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Öncelikle dediğimiz gibi alışverişe çiftiniz ile birlikte çıkmanızı öneriyoruz. Verilen ortak kararlar ile her iki tarafında mutluluğu daha kolay sağlanabilecektir. Alyansını almaya gitmeden önce muhakkak yüzük parmağınızın ölçüsünü bilmelisiniz. Yüzük ölçüm aletleri ile veya evde bir ip yardımı ile bunu kısa sürede halledebilirsiniz. Ne çok dar olmalı ne de çok bol olmalı. Yüzüğü uzun süre kullanabilmeniz açısından bu duruma titizlik göstermenizi öneriyoruz.

Gümüş isimli alyans modelleri birbirinden farklı çeşitler de bulunabilmektedir. Tasarım açısından oldukça zengin modellere ev sahipliği yapmaktayız. Her yaştan her kesim için uygun modellerimiz bulunmaktadır. Bazı çiftlerimiz gösterişten uzak, sadeliği ön planda olan ürün modellerimizi tercih ederken, bazı çiftlerimiz ise gösterişli model ürünlerimizi tercih etmektedir.

Damat adayları genellikle sade ve mat modellere yakınlık gösterirken gelin adaylarımız gösterişli ve taşlı ürün modellerine yakınlık göstermektedirler. Bu durum da ise ikili set halinde olan ürün modellerimiz de bulunmaktadır. Bu şekilde adeta ürünlerinizin görünümü farklı olsa bile sembolik olarak uyum sağlayacaklardır. Alyans seçiminde görünüm olarak gösterişe önem veren bir kişiliğe sahip iseniz, altın kaplama 925 ayar gümüş isimli alyans modellerimiz tam size göre! Bunun yanı sıra, taş eklemeli ürün modellerimiz de parmağınızda oldukça gösterişli duracaktır. İsimli alyans modellerimizde lazer kesim ürün modellerimiz de bulunmaktadır. Kendi zevkinize göre beğendiğiniz ürün modeli hangi ürün ise, isimlerinizi o ürünlere özenle ve titizlikle yazıyor ve sizlere teslim ediyoruz. Her bütçeye uygun olan ürünlerimiz için taksit imkanını da sizler için sunmaktayız.

Modellerimiz her sene modanın trendlerine uygun olacak şekilde tasarlanmaktadır. Değişen güzellik algısı ile bütün ürünlerimizde yeniliği ve güzelliği hedef alarak ürünlerimizde her zaman çeşitlilik yaratmaya çalışıyoruz. Ürünlerimiz de renk çeşitliliği olarak; rose kaplama model ürünlerimiz, altın kaplama model ürünlerimiz, beyaz altın gümüş model ürünlerimiz, siyah kaplama model ürünlerimiz birbirinden farklı tasarımları ile satışa sunulmaktadır.

En çok merak edilen bir diğer konu ise, gümüş isimli alyans modellerimiz için her parmağa uygun yüzük olup olmadığı. Alyans modelleri arasından hangi ürün modelini tercih ederseniz edin, biz sizin parmak ölçünüze göre en uygun olacak şekilde tasarlayıp sizlere ürünü öyle teslim ediyoruz. Aslında dikkat edeceğiniz şeylerin başında zevkinizin öncelikli olarak çiftiniz için ne kadar önemli bir etken olduğunu unutmayın. Birlikte, size söylediğimiz adımlara dikkat ederek adımlarınızı atarsanız çok zorlanacağınız bir alışverişten ziyade keyif verici bir alışveriş olacaktır.