Türkçe
TRY

Gümüş Alyans Seçimi Yaparken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Alyans seçimini yaparken sevdiğiniz insan ile birlikte ortak karar verebilir ve zevkinize uygun en güzel modeli tercih edebilirsiniz. Genellikte erkek ve kadın modellerde farklılıklar görebilirsiniz. Kadın gümüş alyans çeşitlerinde modeller daha çok parlak ve taşlı olabilmektedir. Erkek modellerde ise daha çok mat ve sade modeller bulunmaktadır. Aslında birbirlerinden farklı gibi görünseler de öyle değiller. İkili uyum halinde çiftlerimize set halinde sunulmaktadır. Bu durumu gelinlik ve damatlık gibi düşünebilirsiniz. Birbirlerinden farklı ama ikili uyum halindeler. Bu yüzden alacağınız ürün ne olursa olsun birbiri ile uyum halinde olacaktır. Uzun yıllar alyans takacağınız için, almadan önce belli başlı dikkat etmeniz gereken bir kaç konu bulunuyor. Bunlardan bazıları;

 

* Yüzüğün hangi çeşit materyallerden oluştuğu

* Hangi renk gümüş alyans olacağı

* Parmak ölçüsüne uyumluluğu

* İnce bir model mi yoksa geniş kesim bir model olup olmayacağı

* Desenli veya tasarımsal bir yüzük olup olmayacağı

* Ne kadar ağırlıkta olduğu

* Fiyatı

 

Yukarıda sıralamış olduğumuz maddelere dikkat ederek tercihinizi yaparsanız sizi mutlu edecek bir alyansa sahip olabilmeniz kolaylaşacaktır. Sonrasında parmağınızdan çıkarmak bile istemeyeceksiniz.

Özel Tasarım Gümüş Alyans Modelleri

Bazı çiftlerimiz klasik modellerin dışında farklı alternatifleri keşfetmek istiyor. Peki nedir bu özel tasarım gümüş alyans modelleri? Birçok kuyumcuda klasik alyans modellerini bulabilirsiniz. Fakat özel tasarım işin içine girdiği zaman her kuyumcu istediğiniz tasarımı yapmayabilir. Buna yönelik direk özel tasarım yapan tasarımcılarda var elbette. Eylül Alyans olarak biz özenle ve titizlikle sizleri her zaman memnun etmek için çalışıyoruz. Özel tasarım alyansların en önemli özelliği çiftlere özgü olmasıdır. Bazen tarih işlemeli, bazen isim, bazen ise sembolik işaretler ile aşkınızı simgeleştirebilirsiniz. Özel tasarım ürün olacağından dolayı işlem süresi farklılık göstereceği için zamanınızı iyi ayarlamanız önerilir. Düğüne çok yakın bir tarih olmaması en azından strese girmemeniz için ideal bir tercih olacaktır. Beğendiniz her ürün modeline göre özel tasarım işlemi yapılabilmektedir. Modellerimizde her zaman çeşitliliğe ve farklılığa önem veriyoruz. Dolayısıyla sizleri bu özel gününüzde mutlu edebilmek için özenle çalışıyoruz.

Gümüş Alyans Fiyatları

Baktınız, beğendiniz ve gün sonunda ise almaya karar verdiniz. Bu karar aşamasında çiftlerimizi en çok fiyatlar etkilemektedir. Birbirinden farklı tasarımları olan modeller arasında insan bazen tercih yaparken bile zorlanıyor. Bunun yanı sıra fiyatta çok yüksek olunca hüsranlık oluşuyor. Eylül Alyans olarak birbirinden farklı özel tasarımları olan her zevke hitap edebilen ürünlerimiz ile sizleri mutlu etmeyi hedeflerken fiyat konusunda da oldukça cömert davranıyoruz.

Gümüş alyans fiyatları ürün modelinin ince ve kalın oluşuna, özel tasarım oluşuna ve rengine göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu değişiklikler aslında gün sonunda sizin hangi modeli beğendiğinize göre karşılaştığınız bir sonuç oluyor. Tasarım bazlı ürün modelleri eğer bütçenizi aşıyor ise önce bütçenizi belirleyip sonrasında bütçenize en uygun modeli beğenmeniz daha uygun olacaktır. Böylelikle hem üzüntü yaşamamış olacak hem de gerçekten sevdiğiniz bir model için bütçenizi ayırmış durumda olmuş olacaksınız.

Gümüş Alyans Daraltma ve Genişletme İşlemi Nasıl Olmaktadır?

Bir ürünü beğenip aldıktan sonra uzun yıllar o almış olduğunuz ürün kullanıma maruz kalabiliyor. Dolayısıyla zamanla insan vücudundaki değişikliklerin meydana gelmesiyle birlikte yüzük parmağına alyans bol veya dar gelmeye başlayabilir. Peki bunun önüne nasıl geçebiliriz? Bazı çiftlerimiz alyans tercihinde yanılıp yanlış kararlar verebiliyorlar. Alyans alırken öncelikle en önemli dikkat etmeniz gereken konu parmak ve yüzük ölçüsü uyumu olmalıdır.

Alyans sağ yüzük parmağınızın içinde ne sizi rahatsız edecek kadar dar, ne de parmağınızdan kayacak şekilde bol olmalı. Yani tam ayarında olmalıdır. Bunun ayarı ise beğenmiş olduğunuz ürün modelinin milimetrik hesaplanması ve parmak ölçünüzün alınmasından geçer. Özel makineler sayesinde bu gibi daraltma ve genişletme işlemleri yapılabilmektedir. Sırf parmağına dar veya bol geldiği için bir süre sonra alyans takmayı bırakan belki de bir köşeye çıkarıp unutan çiftlerimiz olmuyor değil. O kadar özenerek, beğenerek bir heves içinde almış olduğunuz alyansınızı bunun için takmamazlık yapmayın. Bir süre sonra sağ elinize takmış olduğunuz alyansınızı evlendiğiniz vakit sol parmağınıza takacağınız için muhakkak ki farklılık ile karşılacaksınız.

Gümüş alyans daraltma işlemi pres yardımı ile kolayca yapılabilmektedir. Bir başka önemli konu ise; ne kadar çok işlemeli, özel tasarımlı, taşlı bir alyans yüzüğü tercih ederseniz, ilerleyen zamanlarda genişletmek veya daraltmak istediğiniz vakit zorluk yaşayabilirsiniz. Çünkü, işlemeli ve taşlı olan ürünlerin fazla pay kısmı olmamaktadır. Belli bir orana kadar ancak bu işlemler yapılabilmektedir. Dolayısıyla alyans alırken ilerde bunu da düşünerek tercihinizi yapıyor olursanız hiç bir sorun ile karşılaşmazsınız. Düz, sade ve klasik modeller daraltma ve genişletme işlemi için daha uygun olmaktadır. Desenli ve özel tasarım işlemeli olan ürün modellerimizde ise genişletme ısınma işlemi ile gerçekleşmektedir. Bütün bu işlemler yapıldıktan sonra tekrardan yüzüğünüzü sol parmağınıza takıp kullanabilirsiniz.

Gümüş Alyans Temizliği Nasıl Yapılır?

Yüzüğünüzün bakımı uzun seneler ilk günkü görünüme sahip olabilmesi açısından oldukça önemlidir. Ellerinizi yıkarken, temizlik yaparken zararlı maddelerden yüzüğünüzü uzak tutmaya çalışın. Çamaşır suyu gibi temizlik maddeleri yüzüğünüze zarar verebilir. Kulaktan duyma kül veya diş macunu gibi ürünler ile de temizlemek yine sizi hüsrana uğratabilir. Gümüş alyans temizliği için satılan özel temizlik bezleri bulunmaktadır. Ürününüzü satın alırken de satıcınızdan bu konu hakkında bilgi almakta her zaman faydalı olacaktır. İlk etapta hafif bir kararma meydana geldiyse tekrar eski parlaklığına kavuşabilmesi için temiz ve yumuşak bir bez ile silmeyi deneyebilirsiniz. Sonuç sizi tatmin etmediyse gümüş alyans temizliği için bizlere ulaşabilirsiniz.