Türkçe
TRY

Gümüş Alyans Modelleri

Gümüş Alyans Modelleri

Gümüş alyans hakkında bilinmesi gereken bütün detayları en ince ayrıntılarıyla sizlere bu içeriğimizde sunacağız. Bu içeriğimizi okuduktan sonra gümüş alyans hakkında birçok detaya ve bilgiye sahip olacak ve istediğiniz alyans modelini seçerken bilinçli bir şekilde alışveriş yapmış olacaksınız. Kulaktan dolma bilgiler ile veya başkalarının yönlendirmeleri ile yanlış bir alışveriş yapmayacak ve üzülmeyeceksiniz. Birçok insan bilinçsiz alışveriş sonucunda hüsrana uğrayabiliyor. Bunun önüne geçebilmek için bu içeriğimizde öğrenmek istediğiniz her bilgiye ulaşabilecekseniz. Gümüş alyans modellerinden, gümüş alyans fiyatlarından, gümüş alyans renklerinden, gümüş alyans erkek modellerinden, gümüş alyans çift yüzüklerinden ve daha birçok gümüş alyansa dair bilgileri paylaşıyor olacağız. Öncelikle nedir bu gümüş alyans? Günümüze nasıl gelmiştir? Nasıl bu kadar moda olmuştur? Bir zorunluluk mudur? Bu soruları cevaplayalım.

Geçmiş tarihe ışık tutacak olursak alyansın ilk örnekleri eski Mısır zamanlarına dayanmaktadır. O zamanlarda takılan alyansların çember detayına insanlar bir anlam yüklemişlerdir. Alyansın çemberini sonsuzluk veya sonsuzluğa giden bir yol olarak kabul görmüşlerdir. Sevgi, insanlık tarihinin en başından beri insan ruhuna işlenmiş bir duygudur. Eski Mısır zamanında da bu çembere bu şekilde anlam yüklenilmesinin tek bir anlamı vardır; eşlerine karşı sonsuz sevgi durumu. O zamanlarda takılan alyanslar sonsuz sevgiyi ifade ettiği için birbirlerini seven çiftlerin severek taktığı bir aksesuar halindeymiş diyebiliriz. Antik Roma zamanlarından da bir örnek verecek olursak, o zamanlarda alyanslar erkek tarafından kız babasına verilirmiş. Bu durum erkeklerin o zamanlarda gelini satın alıyorum anlamını taşımaktaymış. Bu yüzüklere ise Antik Roma zamanında tam olarak alyans adı verilmiştir. Günümüze kadar da zamanla gelişini devam ettirmeyi başarmıştır. Günümüzde ise baktığımızda geçmiş zamanlarda bile sevgi sembolünün destekleyici bir parçası hali olmuş olan bu yüzükler şimdi çiftlerin vazgeçilmez aksesuarı halini almıştır.

Asya'da ise Mısır ve Antik Roma dan bağımsız bir düşünce hali varmış. Oradaki erkekler eşlerinin tamamen sadakatini ölçmek için yüzük takıyorlarmış. “Puzzle ring” olarak adı geçen bu yüzük takılması ve çıkarması zor bir yüzükmüş. Eğer yüzüğü parmaktan çıkartılırsa parçalar halinde dağılmaya başlarmış ve erkeklerde bu durumdan dolayı kadınların sadakatini ölçmüş olurmuş. Bu yüzüğün ise Osmanlı zamanında yaptırıldığı söylemi yer almaktadır.

Söz yüzükleri, nişan yüzükleri, evlilik yüzükleri hep sevginin üzerine kurulu alyans yüzükleridir. Birbirinden farklı olan modelleriyle çiftlerimizi her sene büyülemeye devam eden alyans modellerimize içeriğimizde bahsediyor olacağız.

Alyansın Anlamı

Alyans çok eski zamanlara kadar dayanıyor ve şuan için bütünsel bir şekilde günümüze kadar gelmeyi başarmıştır. Bu sevgi sembolünü en iyi taşıyan parçalardan birisi olan alyanslar geleceğini her daim sürdürmeye de devam edecektir şüphesiz. Peki konunun derinine inmeden önce alyansın ne anlama geldiğini bir öğrenelim. Alyansın anlamı Fransızca bir kelimeye dayanmaktadır.  “alliance” anlamını taşımaktadır. O zamanlarda daha farklı bir anlam ifade ettiği söyleniyor. Fakat bu kelime günümüzde artık sevgiye, bağlılığa ve aşka yorulmaktadır.

Gümüş Alyans Modelleri

Birbirinden farklı çeşitlerden oluşan gümüş alyans modelleri birçok model farklılıkları ile insanları büyüleyebilmektedir. Sırf bu yüzden sadece çiftlerin aşklarını simgelemek için kullanmadığını bile söylemek mümkündür. Gerçekten takı aksesuarı olarak tercih eden birçok insan da bulunmaktadır.

Gümüş alyans yüzük çeşitleri her sene değişiklik göstererek yeni modeller ile karşımıza sıkça çıkan en güncel takı çeşitleri arasında yer almaktadır. Gümüş alyans modelleri tek tek anlatmaya kalkamayız belki ama sizin için en güncel ve en tarz modeller hakkında bilgiler vermeye çalışacağız.

Altın Kaplama Gümüş Alyans

Çiftlerimizin gümüş alyans olarak en çok tercih ettiği ürün modelleri arasında altın rengi gümüş alyans modeli bulunmaktadır. Altın gümüş alyans veya gold gümüş alyans olarak da ismini duyabilmemiz mümkündür. Altın kaplama gümüş alyans modelleri fiyat skalası açısından gerçek altınlara göre daha uygun bir fiyata sahip olduğu için daha çok tercih edilebilmektedir. Görünüş olarak gerçek altın kadar gerçekçiliğe sahip olan altın kaplama olan gümüş alyanslar birbirinden farklı çeşitleri ile de çiftlerimizin parmağında yerini almayı başarabilmektedir. Özen ve titizlik ile hazırlanan altın kaplama gümüş alyanslarımızın her biri özel tasarımlar olup şık modellerdir. Alyansların rengi değişiklik gösterebilmektedir. Tercih edeceğiniz ürün modelinin rengi ne olursa olsun modellerimiz tam olarak 925 ayar gerçek gümüş yüzüklerdir. Bazı internet mecralarında ismini altın görünümlü gümüş alyans, altın renkli gümüş alyans veya sarı gümüş alyans diye de okuyup görebilmeniz oldukça mümkündür. Çünkü az önce de bahsettiğimiz gibi insanlar fiyat standartları açısından hem uygun bir model arıyor hem de gerçek altın görünümlü bir yüzüğe sahip olmak istiyor. 925 ayar gümüş alyanslarımız arasında yer alan altın kaplama modellerimiz ile de biz bu imkanı kolaylıkla sizlere sunabiliyoruz.

925 ayar gümüşten yapılmış olan gümüş alyans modellerimiz uygun fiyatlarla satışta olduğu için hem kadınların hem de erkeklerin dikkatini rahatlıkla çekebilmektedir. Uygun fiyat performansına göre en güzel ve en güncel modelleri sizlerin mutluluğu için tasarlamaya devam ettik ve edeceğiz. Renk tercihlerine göre tercih yaparak istediğiniz modeli söz yüzüğü veya nişan yüzüğü olarak kullanabilirsiniz. Söz veya nişanı ayrı yapan çiftlerimiz her iki özel gün içinde farklı bir yüzük tercih etmek durumunda değildir. Söz veya nişan aslında aynı anlamı taşıyan farklı bir topluluk organizasyonudur. Aile arasında yapılan bir veya nişan aynı durumu temsil ettiğinden dolayı aynı yüzüğü hem sözünüzde hem nişan gününüzde hatta düğün gününüzde bile rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu durum birçok gelin adayımızın kafasını karıştırdığı için bu konu hakkında kısa bir bilgi vermek istedik. Bu gibi sorular bizim tarafımıza da sıkça geldiği için içeriğimizde bu konuya da yer vermek istedik. Nasıl ki evlilik teklifi edilince tek taş pırlanta yüzüğü sağ yüzük parmağına takıyor ve uzun süreler parmağımızdan çıkarmıyorsak, bu söz veya nişan yüzüğü için de aynen bu şekildedir. Farklı bir parmağa takıp ayrı ayrı kullanmaktan ziyade söz veya nişan zamanı tektaşınızı ve alyansınızı birlikte aynı parmağınıza takarak bir uyum kombini de oluşturabilmeniz mümkün olacaktır. Evlendikten sonra alyans sol parmağa geçiyor ve tektaşımı ne yapacağım diye düşünmeyin. Yine aynı şekilde bu sefer sol yüzük parmağınıza takarak kullanabilirsiniz.

Rose Gümüş Alyans

Altın kaplama model ürünümüze oldukça yakın bir başka model ürünümüz ise rose kaplama gümüş alyans modelimizdir. Erkek gümüş alyans modelleri arasında da bayan gümüş alyanslar arasında da oldukça popülerliğini koruyabilen bir ürün modelidir. Altın kaplama model ürünlerimizden sonra adını pek çok duyduğumuz ve oldukça fazla satışa sahip olan rose gümüş alyans modellerimiz 925 ayar gerçek gümüştür. Ürünlerimizin gerçekliğinden hiç bir şüpheniz olmasın. Modellerimiz nasıl ki renk konusunda farklılıklara ayrılabiliyor, bu durum ürün modelleri içinde tabi ki geçerli. Bazı çiftlerimiz ince yüzük sever bazıları ise kalın yüzük sever. Bu duruma istinaden modellerimiz ne kadar farklı olursa olsun biz yüzüklerimizin incelik ve kalınlık ayarlarını düşünerek tasarımlar yapmaktayız. İnce gümüş alyans modelleri arasında da çemberi geniş gümüş alyans modellerimiz arasında renk skalası ve model tercihi her zaman yapabilirsiniz.

Beyaz Gümüş Alyans

Beyaz gümüş alyans modellerimiz gümüş renkte olup klasik gümüş alyans modellerimiz arasında adını geçirmektedir. Genel olarak klasik tarzda model ürünlerine sahip olan beyaz gümüş alyans modellerimiz sade gümüş alyans seven çiftlerimiz için oldukça ideal bir üründür. Beyaz gümüş alyans diğer alyans modellerimiz gibi 925 ayar gerçek gümüştür. Klasik görünümü sevenler, sadeliğe önem verenler ve gümüş rengine hayran olan kişilerimizin en çok tercih ettiği ürün modelleri arasında yer almaktadır. Beyaz gümüş alyansın beyaz altın modelleri de mevcuttur. Ama nasıl ki gerçek altın model ürünleri gümüşe oran ile pahalı ise beyaz altın ürün modelleri de aynı şekildedir. Uygun fiyat açısından gümüş görünümünü seven çiftlerimiz için her zevke hitap edebilecek tarzda tasarımlar ile çalışmalarımıza her gün devam ediyoruz. En güncel tasarımlar, en trend yüzükler ve son modanın güzellikleri ile yenilikleri takip ediyor ve sizler için çalışıyoruz. Yüzük modellerimiz arasında altın kaplama, rose kaplama ve beyaz gümüş olan alyans modellerimizin fiyatları birbirinden farklıdır. Neden farklı diye soracak olursanız, her bir ürünün işlemesi ve tasarımı farklı şekilde yapılıp uygulandığından dolayı bu durum değişiklik göstermektedir. Modellerimiz arasında her parmağa uygun yüzük modellerini her zaman rahatlıkla bulabilirsiniz.

Gümüş Yüzük Ölçüsü Nasıl Alınır?

Bu kadar detayı sizler için verdikten sonra bir diğer önemli konunun yüzük ölçüsü olduğunu da söylemek istiyoruz. Sizi bilgilendirmek amacıyla bir çok özelliği ve bilgiyi yazımızda yer vermeye çalışıyoruz. Söz veya nişan alışverişi için alyans almaya çıktınız ve modeli beğendikten sonra parmak ölçünüzü bilmediğiniz aklınıza geldi. Peki bu durumda ne yapacaksınız? Öncelikle böyle bir durum ile karşılaşmamanız için daha öncesinde muhakkak bu durumu çözmenizi öneriyoruz. Evde çok pratik bir şekilde durumu rahatlıkla çözebilirsiniz. Nasıl mı? İple. Komik gelmiş olabilir fakat gerçekten çok pratik ve hızlı bir şekilde sizi sonuca ulaştırabilecek bir durumdur. Normal durumlarda parmak ölçünüzü öğrenebilmek için farklı aparatlar bulunmaktadır. Fakat sizde o an için mevcut değilse ve acil yüzük ölçümüne ihtiyacınız var ise bunu ip yardımı ile yapabilirsiniz. İpi yüzük parmağınıza dolayarak ölçüsünü alabilirsiniz. Daha sonrasında parmağınızın ölçüsüne göre beğendiğiniz modelin ölçüleri baz alınarak o ölçüye uygun bir şekilde alyansınız yapılmaya başlanacaktır veya hali hazırda parmağınıza uygun bir yüzük var ise onu alabilmeniz mümkün hale gelecektir. Yüzük ölçünüzü çok iyi bir şekilde öğrenmeniz ilerde sorun yaşamamanız için çok önemli bir durum. Çünkü bazen vücudumuzdaki değişikliklerden dolayı yüzükler parmağımızı sıkabilir veya bol bir hale gelebilir. Bu durumun yaşanmaması için ideal bir parmak ölçüsü alınarak, ne yüzük parmağınızı çok sıkacak kıvamda olmalı ne de çok bol gelecek kıvamda olmalıdır. Bu şekilde uygun bir ölçü alındığı takdirde, uzun süreler yüzüğünüzde değişiklik yaptırmak zorunda kalmadan yüzüklerinizi kullanabilirsiniz.

Gümüş Alyans Modelleri 2021 Fiyatları

Gümüş alyans modellerine sizler için detaylı bir şekilde değinmeye çalıştık. Bir diğer en çok merak edilen konu ise gümüş alyans modellerinin fiyatları. Gümüş alyans fiyatları hangi durumlarda değişiklik gösterir? Gümüş alyans modelleri altın kaplama, rose kaplama ve beyaz gümüş olarak kendi aralarında ayrışmaktadır. Ayrışan bu modeller nasıl ki renk konusunda çeşitlilik gösteriyor ise model tarafında da değişiklik gösterdiği için fiyatlar da değişiklik söz konusu olabiliyor. Eylül Alyans olarak gümüş alyans modelleri 2020 yılına ait ürünlerimizde oldukça fazla bir rağbet yaşadık. Bu durum 2021 fiyatlarına göre de değişiklik göstermektedir. Çünkü her sene farklı model ve tasarımlar ile her zevke ve yaşa hitap edecek modeller üretmeye çalışıyoruz. Son güncel gümüş alyans fiyatları 2021 modellerimizde fiyatlarımız gümüş alyans fiyatları 2020'e göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu durum model farklılıklarıyla alakalı bir durumdur.