Türkçe
TRY

Evlenirken Söz Yüzüğü Nasıl Olabilir ?

Eylül Alyans olarak ; Toptan satışlarda mağazacı müşterilerimize sunduğumuz hizmeti şimdi siz değerli müşterilerimiz misafirlerimiz perakende satışlarda ve E-mağazamızda aracılığıyla vermektedir. Evlilik öncesi çiftlerimiz veya evli çiftlerimizin en önem verdiği söz yüzüğü modelleri her zaman kullanım ve gösteriş açısından çok önem verilen gümüş takısıdır. 

Söz yüzüğü modelleri  geçmişten bu yana evlenecek çiftlerin en anlamlı takısı olmuştur ve olmayada devam edecektir. Bunun bilincinde olarak firmamız en kaliteli söz yüzüğü modellerini üretmeye ve türkiye'deki en geniş kapsamlı söz yüzüğü modellerini Türkiye'ye sektörün hizmetine sunmaya devam edecek. Söz Yüzüğü Modelleri çiftleri duygusal anlamda da birbirine yakın kılan bir gümüş takısıdır.

Çiftlerimizin en büyük tatlı telaşı blog başlığımızda da yazdığı gibi söz yüzüğü nasıl olabilir ? veya söz yüzüğü nasıl olmalıdır başlığıdır.

Sizlerle birlikte bu soruya cevap verelim. Söz yüzüğü modelleri kullanımı rahat olma sebebiyle 2 milim söz yüzüğü 4 milim söz yüzüğü veya 6 milim söz yüzüğü olarak tercih edebilirsiniz.  klasik söz yüzüğü modellerinin en önemli avantajı alyanslarının bakımının hızlı ve kolay yapılması olacaktır. Evli çiftlerimiz veya alyanslarını yenilemek isteyen tüm misafirlerimize önerimiz evet söz yüzüğü modelleri arasında klasik 2 milim 4 mili ve 6 milim söz yüzüğü büyük bir kesimin tercihidir ancak en önemlisi aşkınıza , sevginize şahit olacak söz yüzüğü modellerini satıcıdan öte kendinizin tercih etmesidir.  Söz yüzüğü Aşka yolculuktur.