Türkçe
TRY

El Emeği Alyanslar ve El İşi Yüzükler

Özel günlerde özel takılar takmak uygun olur. Bilhassa hayatta bir kez yaşanılan söz, yüzük, nişan gibi özel günlerde ellere ve kollara sıklıkla takı takılmaktadır. Bu özel günlere ait özel takılar seçerken sizlere Eylül Alyans'ın en özel el işi takılarını tavsiye ediyoruz.

 

EL EMEĞİ YÜZÜKLER

 

Gümüş yüzüklerin arasında dikkat çeken bir model; el yapımı, el işi alyanslar. Bu gümüş takı ürünleri üretilirken çeşitli aşamalardan geçirilmektedirler. Videoda da görebileceğiniz üzere üretim aşamaları titizlikle ve işin erbabı tarafından yapılmaktadır. El yapımı alyans nasıl yapılır sorusunun yanıtı ; lütfen videomuzu izleyiniz!

 

 

 

 

El işi alyans modellerinin 2017 yılında da popülerliğini koruması bekleniyor. Çünkü özel günlere özel üretim alyanslar tercih ediliyor. Bazı çiftler isim yazdırarak tamamen kendilerine ait özel tasarım isimli alyans sipariş verebilmektedirler. Gerek el işi, gerek isimli alyanslar ile anlamlı günlere ait anlamlı takılar üreterek, işimizi en iyi şekilde yaparak sizlerin beğenisine sunuyoruz.

 

Gümüş alyans üretmek bilgi ister, deneyim ister. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak gümüş sektöründe insan elinin emeğinden geçen alyanslar üretiyor ve sektörde lider kalmak istiyoruz. El yapımı alyans modellerimizin 2017 yılında tüm Türkiye'de takılmasını ve popülerleşmesini bekliyoruz.

 

2017 Gümüş Alyans Modelleri

 

İstanbul, İzmir, Ankara başta olmak üzere el işi alyans modellerimizi tüm Türkiye'ye kargoluyoruz. Alyans modelleri çeşitleri

 

olarak tanımlandığı gibi,

 

  • El yapımı gümüş alyans
  • El yapımı klasik alyans
  • El yapımı özel alyans
  • Kalın el yapımı alyans

 

olarakta isimlendirebilmektedir. 

 

Standart alyansları herkes takar. Ancak özel alyanslar, el yapımı olması hasebiyle kişiye özel üretilir. Bu anlamda hediye olarak, karşı tarafı mutlu etmek gibi amaçlarla tercih edilmesini kesinlikle tavsiye ettiğimiz gümüş alyans modellerinden biridir. Siz de en sevdiklerinize özel el işçiliği ile üretilen alyanslar hediye edin, onları mutlu edin!