Türkçe
TRY

Anneme Ne Alabilirim ?

ANNELERE ÖZEL GÜMÜŞ TAKI HEDİYELER

 

"Anneler günü ne yapabilirim, anneme ne alabilirim ?" soruları her yıl nisan-mayıs aylarında heyecanla cevabını aradığımız sorulardır. Bizi aylarca karnında taşıyan, besleyip büyüten, yedirip içiren, canımız annelerimizi hatırlamak ve onları mutlu etmek için sebepler ararız. Kendi doğum günleri ve anneler günü hediyeleşmek,  onları mutlu etmek için değerlendirilebilecek günlerdendir. Bu nedenle her yıl mayıs ayı anneler ve anne adayları için bir başka geçer.

Kimi zaman bir kolye, kimi zaman beştaş yüzük... 2017 yılı anneler günü için en özel, en anlamlı hediyeler Türkiye'nin lider alyans firması Eylül Alyans'ta siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunulmaktadır. Kendi atölyemizde, el emeği ile üretilen gümüş takılarımız müşterilerimizce oldukça beğenilmektedir. Sizin için hazırladığımız video sayfamıza bir göz atabilirsiniz.

2017 anneler günü kampanyaları için en doğru adres Eylül Alyans. En güzel anneler günü hediyesi özel el yapımı alyanslar, kolyeler, setler, tektaş, beştaş yüzükler uygun fiyatlara sunulmaktadır.

Sadece anneler mi ? Aynı zamanda kayınvalideye anneler günü hediyesi için de hediye fikirleri eylulalyans.com'da! Swarowski taşlı yüzüklerden kişiye özel kolyelere, beştaşlardan klasik alyanslara kadar birçok çeşit özel fiyatlarla sizlerle...