Türkçe
TRY

Alyans Modelleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

 

Bu yazımızda sizlere alyans ve alyans modellerinden bahsediyor olacağız. Bildiğiniz üzere ‘’alyans’’ denildiği zaman akla ilk gelen aşk ve evliliktir. Adeta aşkın simgesi haline gelmiş olan alyans birçok çeşitleri ve model farklılıkları ile karşımıza çıkmaktadır. Alyanslar iki insanın en uzun vadeli olarak kullanabildikleri takı arasında yer almaktadır.

Alyansın anlam ve önemi geçmiş zamanlardan bu günümüze kadar gelmektedir. Eski Romalıların inancı üzerine ‘’vena amoris’’ diye ismi bilinen bir damar olduğu söz edilirmiş. Bu damarın o zamanlar da ki insanların inanışa göre ise kalbe doğru uzandığı iddia edilirmiş. Günümüzde de ilişkilerini ciddi bir boyuta geçirmek isteyen çiftlerimizin parmaklarında bu alyans çeşitlerini görmekteyiz. Kadın ve erkeğin sağ yüzük parmağında alyans gördüğümüz zaman bu çiftlerin sözlü veya nişanlı olduğu anlamını taşımaktadır. Fakat alyans yüzüğü çiftlerin sol yüzük parmağında yer alıyor ise bu durum evli olduklarına işarettir. Evlilik hayatınız boyunca takacağınız alyansınızı seçme konusunda biraz kararsızlık yaşayabilirsiniz. Alyans modelleri birçok farklı çeşitten oluşmaktadır ve insanı karar verme konusunda zorlayan en zor takı çeşitleri arasında yer almaktadır. Size fikir oluşturması açısından bir kaç tane model ürünlerinden bahsedeceğiz;

Bombeli Alyans Modelleri

Bu alyans model ürünleri kesim olarak geniş ve bombeli görünümlere sahiptirler. Birçok çiftin beğenerek tercih ettiği alyans çeşitleri arasında yer almaktadır. Bombeli alyans modelleri genellikle taşsız modeller arasında yerini almaktadır. Fakat bazı kadın modellerinde taş eklemeli olan bombeli alyans modelleri de vardır. Bu durumda birbirinden farklı ama ikili uyum seti halinde satışa sunulmaktadır.

Tasarım Alyans Modelleri

Tasarım alyans modelleri genellikle işlemeli model ürünleri olarakta bilinmektedir. İşlemeli olan ürünler genellikle çiftlerimizin isteklerine göre tasarlanabilen modellerdir. Çiftlerin ortak zevkine göre hazırlanıp uygun parmak ölçüsüne göre teslim edilmektedir.

Su Yolu Alyans Modelleri

Su yolu alyans modelleri kadınlarımızın en çok beğenisini toplamayı başarabilmiş ürünler arasındadır. Çiftlerimiz için oldukça zarif ve sade olan bu alyans modeli damat adaylarımızın da beğenisini almaktadır.

Klasik Alyans Modelleri

Klasik kesim alyans modelleri birçok farklı renk skalası ile karşımıza çıkabilmektedir. Altın görünüm sevmeyen çiftler için rose kaplama, gümüş kaplama gibi model ürünleri de klasik alyans modellerinde tercih edilmektedir. Görüntü açısından oldukça zariftir. Damat adaylarımızın en çok tercih ettiği model ürünleri arasında yer almaktadır diyebiliriz. Kadınlarımız daha gösterişli modelleri tercih ederken erkeklerimiz klasik modelleri tercih etmektedirler.

Unisex Alyans Modelleri

Unisex alyans modelleri hem gelin adaylarımızın hemde damat adaylarımızın hiç zorlanmadan ilk görüşte karar verebileceği modeller arasındadır. Her iki çiftimiz için de en uygun model ürünleridir. Tasarım detayları ikisinin de hoşuna gidecek tarzda olduğu için ayrı model ürünlerine bakmak zorunda bile kalmayabilirler.

 Tamtur Alyans Modelleri

Gelelim en güzel ve kadınlarımız tarafından en çok tercih edilen tamtur alyans modellerine. Diğer modellere haksızlık yapıyor gibi olmayalım ama bu ürün hem görselliği ile hem de duruşu ile kıskanılmayı hak ediyor. Birçok alyans modelleri ve çeşitleri var dedik ama size bu yazımızda sadece en çok tercih edilen ürünlerimizi başlıklar altında sıralamak istedik. Alyans seçerken sizin için bir fikir olsun veya ne alacağınıza karar vermede zorluk yaşamayın diye sizlere kısaca değinmek istedik. Tamtur alyans modellerimiz damat adaylarının tercih etmediği bir model ürünü olsada gelinlerimiz bu modele bayılıyor. Öncelikle tamtur alyans nedir? Alırken nelere dikkat etmek gerekir, bunlara değineceğiz;

Son zamanların en popüler takısı haline gelmiş olan tamtur alyans modelleri kadınlarımız tarafından çok sevildi ve sevilmeye de devam edecek gibi duruyor. Klasik alyans türlerinden ve diğer alyans modellerinden ayıran en önemli özelliği ise halka detayının komple taşla kaplı olmasından kaynaklıdır. Komple taş ile kaplı olan bu alyans model ürünü parmaklarınızın ve ellerinizin adeta görüntüsünü değiştirecek detay özelliğine sahiptir. Bu kadar çok sevilmesinin bir diğer özelliği ise parıl parıl ve ışıl ışıl olmasıdır. Kadınlarımızın güzel olan her şeye hayran kişilikleri vardır. Gösterişi ve ışıltıyı seven kadınlarımızın tercihi ise tamtur alyans modellerinden olmaktadır.

Tamtur alyans modelleri söz ve nişan için uygun bir model mi? Sorusunu duyar gibi olduk. Tamtur alyanslar son zamanlarda adını en çok duyduğumuz alyanslar arasında yer alıyor. Herkesin parmağında görmemiz mümkün mü derseniz, buna doğru bir cevap verebilmek biraz zor olur. Herkesin kendi zevkine göre tercih ettiği alyans çeşitleri vardır. Biz sadece son zamanların modasını sizler için bu kadar detaylı anlatıyoruz. Hatta 2021 modelleri arasında en çok satış yapmış ve tercih edilmiş model ürünüdür diyebiliriz.  Tamtur alyans çeşitleri de kendi arasında model olarak ayrılmaktadır. Tek sıra veya çift sıra olarakta tamtur alyans modelleri bulunmaktır. Daha çok taş görüntüsü isteyen gelin adaylarımız genellikle çift sıra şeklinde olan tamtur alyans modellerini tercih etmektedirler.

925 ayar tamtur alyans modelleri Eylül Alyans kalitesi ile gelin adaylarımızı hayrete düşürecek. Alyans modellerimizin farklı renk çeşitleri bulunmaktadır. Farklı renk çeşitlerinin yanı sıra ince ve kalın kesim model ürünlerimizi de gelin adaylarımız kendi zevklerine göre tercih edebilirler. Taş kesimlerinin değişkenlik de gösterebildiği bu tamtur alyans modellerinde baget taş, prenses taş ve markiz taş gibi modelleri de tercih edebilirsiniz. Parmağınızın inceliğine ve kalınlığına göre de en uygun modeli tercih ederek özel günlerinizde tamtur alyans modelini gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Herkesin yüzüğünüzü kıskanacağından biz çok eminiz. Sevgiyle kalın.